Vastgoed anders bekeken

Neoprojects ontwikkelt niet zomaar vastgoed. We zoeken naar onverwachte locaties en bijzondere sites die we transformeren in een hedendaags gebouw met respect voor de omgeving. Zo herbenutten we de ruimte, toetsen we de grenzen van nieuwe realisaties af en bieden we meerwaarde aan het vastgoedaanbod in jouw streek.

Hertsens Infra

Met ervaring in onder meer omgevingsaanleg wilde Hertsens Infra ook de vastgoedmarkt verkennen. Zij geven Neoprojects een grote slagkracht en solide basis voor spraakmakende projectontwikkeling. Gedragen door een team met de nodige kennis en voortgestuwd door diepgewortelde passie.

Ontwikkeling met meerwaarde

Neoprojects hanteert een langetermijnvisie in het ontwikkelen van projecten. Dit resulteert in charmante woningen met een hedendaagse architectuur, alle moderne comfort en als een mix van nieuwbouw en renovatie. Zo creƫren we meerwaarde. Vandaag en in de toekomst.

Duurzaamheid

We zijn duurzaam in onze vastgoedvisie, maar ook in het ontwerp van onze projecten en in het gebruik van kwalitatieve materialen.

Kwalitatieve uitstraling

Wanneer je duurzaam ontwikkelt, kies je resoluut voor materialen die overeenstemmen met hedendaags comfort. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het ontwerp en aan de gekozen afwerkingen.

Ecologisch

Kiezen voor duurzaamheid is ook kiezen voor groene technieken, in al onze gebouwen. Voor een positieve impact op het milieu en op jouw energiefactuur.

Ervaring

Neoprojects bouwt op de jarenlange vastgoedervaring en kennis van haar medewerkers en partners. Zo kunnen we elke uitdaging aan.

Neo projects visual variant small
Vragen

We helpen je graag verder

Communicatie is een belangrijke pijler van doordachte projectontwikkeling. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet.