Investeringsmogelijkheden

Neoprojects ontwikkelt vastgoed met een sterk duurzaam karakter. Daarom zijn onze projecten een ideale investering op de lange termijn. Mensen die hun woning verkopen en rust opzoeken in een kwalitatief en instapklaar appartement, zijn jouw potentiële huurders.

Investeren in appartementen

Een goede investering met een zekere verhuur.

Investeren in woningen

Een investering met een vaste meerwaarde.

Investeren in gebouwen

Een zorgeloze investering in een totaalproject

Bij Neoprojects reken je op een origineel vastgoedaanbod dat opvalt in de vastgoedmarkt. Onze ontwikkelingen bevinden zich op een goede locatie en bestaan uit comfortabele appartementen met een hedendaagse architectuur en een doordachte indeling. Koop je 1 of meerdere appartementen die je wil verhuren, dan zoekt Neoprojects kosteloos jouw eerste huurder.

Investeer in kwalitatieve, instapklare appartementen met een projectontwikkelaar en huurders die jouw langetermijnvisie delen.

Meerwaarde op lange termijn

Neoprojects ontwikkelt vastgoed met een stevige dosis ervaring en met een vernieuwende blik op de markt. Dit maakt van onze sites een boeiende investering. Zowel vandaag als morgen.

Zorg voor zekerheid

Een slimme en rendabele investering, die nooit haar waarde verliest. Dat is kwalitatief vastgoed op een goede locatie. De grond en de woning brengen meer op, jaar na jaar.

Fiscale voordelen

Investeren in vastgoed is ook op fiscaal vlak interessant. Zo geniet je van heel wat voordelige formules en betaal je minder belastingen.

Neo projects visual variant small
Op zoek naar investeringen?

We helpen je graag verder

Is je interesse om te investeren in onze uitzonderlijk vastgoed gewekt? Heb je nog enkele vragen of wil je de sprong wagen?