Project G. Vermeersch

Vermeersch ligt in de gezellige dorpskern van Avelgem. Je hebt er enerzijds enkele lokale winkels en gezellige cafés die het dorpse karakter versterken en anderzijds de natuurgebieden die een kenmerkende troef zijn. Dankzij de oevers van Schelde biedt Avelgem prachtige plekken om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten van de rustige omgeving. Landelijke charme en historische architectuur gaan hier hand in hand, maar het is vooral de uitgestrekte velden en de bijhorende natuur die van Avelgem een leuke woonplaats maken.

Vermeersch bestaat uit 8 appartementen met telkens een zuidgerichte tuin of terras die een vakantiegevoel creëren.

Kies voor Avelgem

Welkom in Avelgem, een schilderachtig dorp aan de oevers van de Schelde. De sfeervolle straatjes en historische gebouwen zorgen voor een warm dorpsgevoel. Wonen in Avelgem, dat is genieten van de landelijke sereniteit omringd door groene velden en kabbelende waterwegen. Avelgem staat bekend om de vriendelijke lokale gemeenschap, waar de hechte band tussen de inwoners en een gastvrije dorpssfeer centraal staan.

Perfect voor investeerders

Ben je op zoek naar een duurzame investering? Dan ben je bij G. Vermeersch aan het juiste adres. De moderne afwerking in combinatie met de focus op groen maakt van G. Vermeersch het ideale woonproject. De rust dankzij de oevers van de Schelde geven ongetwijfeld de doorslag. Bovendien gaan we kosteloos voor jou op zoek naar geschikte huurders.