Duurzaam en stijlvol wonen

La Mésangerie ligt op 1,5 km van het centrum van Ingelmunster en op 3,5 km van het centrum van Izegem. Hier geniet je van het beste van twee werelden. Enerzijds de rust en groene omgeving van de groene rand van Ingelmunster en anderzijds de levendigheid van een stadscentrum. De nabijheid van winkels, markten en gezellige cafés en omringd zijn door het rustgevende landschap, maakt van Ingelmunster de ideale plek om te wonen.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 3 entiteiten die onderverdeeld zijn in 15 appartementen en 5 woningen. La Mésangerie is een woonpark waarbij de natuur een belangrijke rol speelt.

Kies voor Ingelmunster

Welkom in Ingelmunster, ook wel de Brigandsgemeente genoemd. Ingelmunster staat bekend om zijn pittoreske landschap, historische gebouwen en aangename levensstijl.

Dankzij de groene omgeving is het de perfecte plek om te ontspannen. Geniet van een wandeling in het speelbos of verken Ingelmunster via één van onze fietsroutes.

Stijlvolle & tijdloze architectuur

De strakke belijning en ritmiek zorgen voor een mooi patroon dat steen, glas en terras afwisselt. Dit in combinatie met het buitenschrijnwerk creëert een moderne afwerking. 

Gezellige locatie

Gelegen op de rand van het centrum, is het hier gezellig wonen. Vlakbij het bruisende centrum van Ingelmunster of Izegem en toch slechts op een steenworp van de rustige, groene omgeving.

Ideaal voor eigen bewoning of investering

De appartementen en woningen zijn ruim en duurzaam ontworpen met al het nodige comfort.

Ideaal voor investeerders

Ben je op zoek naar een duurzame investering? Dan ben je bij La Mésangerie aan het juiste adres. De architecturale en kwalitatieve afwerking van de woningen en appartementen maakt potentiële huurders al helemaal warm. De rustige groene rand van Ingelmunster geeft ongetwijfeld de doorslag. Bovendien gaan we kosteloos voor jou op zoek naar geschikte huurders.