Een monumentaal herbestemmingsproject met een rijk en boeiend verleden.

Welkom in de Bloemmolens: karaktervolle torens met een industriële toets waar 26 charmante en ruime appartementen huizen. Het moderne, open binnenplein is een plek van ontmoeting en een uitnodiging naar de omringende natuur. Zo vormen de Bloemmolens de perfecte combinatie van comfortabel en duurzaam wonen met een stoere, luxueuze vibe.

Project overzicht

Dit industrieel pareltje krijgt een nieuwe functie en brengt zo mens, natuur en verleden in contact. In de appartementen van de Diksmuidse Bloemmolens geniet je van alle luxe en comfort.

bruisende stad

Bruisende omgeving

Wonen in Diksmuide is wonen in een aangename stad waar je je meteen thuis voelt. Via een brug over de Handzamevaart sta je na 10 minuten wandelen in het centrum. Bovendien zijn steden zoals Ieper, Poperinge en Veurne vlakbij.

Optimaal comfort

In de Bloemmolens vind je naast de comfortabele appartementen en een gemeenschappelijk binnenplein, ook 31 parkeerplaatsen en een ruime fietsenstalling. De ideale locatie voor wie zowel de cultuur als de natuur van de Westhoek wil ontdekken.

De Bloemmolens bestaan uit 24 appartementen en 2 penthouses. Iedere woning telt 1 of 2 slaapkamers en heeft een eigen terras. Je geniet er van een hoogkwalitatieve afwerkingsgraad en van alle moderne luxe en comfort.

Ideaal voor investeerders

Ben je op zoek naar een duurzame investering? Dan is investeren in de Bloemmolens een goede zaak. De prachtige, instapklare appartementen zijn omringd door rust en natuur. De geschiedenis van het gebouw met zijn karakteristieke elementen veroveren meteen het hart van potentiële huurders.

Bovendien gaan we kosteloos voor jou op zoek naar geschikte huurders.

Neo projects visual variant small
Vragen?

Ontdek het volledige project

Wonen of investeren in boeiende en vernieuwende vastgoedprojecten? We helpen je graag, met meer info of met een antwoord op al je vragen.