Wooncomfort binnen én buiten

De Brink is een rustgevende plek voor elk gezin. Het centrale groenplein vormt letterlijk het middelpunt van het stijlvolle appartementencomplex en de hedendaagse woningen.

Niet alleen de woonunits voldoen aan alle hedendaagse woonnormen, ook de omgeving speelt een belangrijke rol. Met focus op rust en privacy werd de nieuwe parkzone zorgvuldig uitgetekend.

Projectoverzicht

Een dynamische mix aan nieuwbouwappartementen en gezinswoningen rondom een centrale groenzone. Ontdek de Brink. 

Out-of-the-box architectuur

Het concept kan het best omschreven worden als lichtrijk, hedendaags en ruim. De ruimtes zijn optimaal benut en grote raampartijen zorgen voor de nodige dosis natuurlijk daglicht.
Elke woonunit is uniek en wordt volledig instapklaar afgeleverd, op maat van uw  persoonlijke woonwensen. Alles is afgewerkt met stijlvolle, maar ook duurzame materialen.

Alles binnen handbereik

In minder dan 10 minuten sta je in het bruisende centrum van Roeselare. Tegelijkertijd woon je in een sfeervol dorp. Brink combineert levendigheid met stilte, een stadsgevoel met een parksfeer en bereikbaarheid met vrijheid. Hier is alles binnen handbereik en in perfecte harmonie met elkaar.

Er is keuze uit 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement is uniek en heeft een groot terras dat met ronde vormen en muren bijdraagt aan de zachte uitstraling van het gebouw. Daarnaast biedt deze residentie 2 halfopen en 3 gesloten gezinswoningen met 2 slaapkamers. De woningen hebben naast een eigen tuin ook één of meerdere dakterrassen.

Ideaal voor investeerders

Ben je op zoek naar een duurzame investering? Dan is investeren in De Brink een goede zaak. De architecturale en kwalitatieve afwerking van de instapklare woningen en appartementen verovert het hart van potentiële huurders. Het zalige groenplein trekt hen ongetwijfeld helemaal over de streep.

Bovendien gaan we kosteloos voor jou op zoek naar geschikte huurders.