Duurzaam wonen in een historisch kader.

Dat vat het project Arnolduspark in Beselare perfect samen. Op deze unieke locatie in de Westhoek geniet je van alle troeven die deze omgetoverde historische site biedt. De beste ligging, een karaktervol en duurzaam appartementsgebouw en een uniek uitzicht dat vanop de bovenste verdieping tot diep in Frankrijk reikt. Welkom in Arnolduspark.

Projectoverzicht

Een herbestemming van een historisch pand aangevuld met een nieuwbouw en afgestemd op hedendaags comfort. Ontdek het unieke Arnolduspark in Beselare.

Levendige buurt

In Arnolduspark woon je in het bruisende en gemoedelijke centrum van Beselare, op een boogscheut van Ieper. Hier vind je alle winkels en diensten op wandelafstand van je appartement.

Optimale mobiliteit

Je kiest in Beselare ook voor een strategische ligging, vlak bij de A19. Zo sta je snel in Menen, Ieper, Roeselare of Kortrijk. Ga je liever met de fiets? In het prachtige landschap van de Westhoek is dat sowieso een goed idee. Je fiets stal je bovendien veilig in de fietsenberging van het appartementsgebouw.

Arnolduspark combineert een stijlvolle en tijdloze architectuur met hoogwaardige afwerkingen en een optimale indeling voor een subliem wooncomfort. Ieder appartement beschikt over een ruim en gezellig terras, 2 of 3 volwaardige slaapkamers en hedendaags wooncomfort.

Ideaal voor
investeerders

Omwille van het duurzaam karakter, is het een project om te wonen op lange termijn. Lokale mensen van wie hun woning verkocht of verhuurd is en rust willen vinden in een prachtig en instapklaar appartement, dat zijn uw potentiële huurders.

Indien u een of meerdere appartementen koopt om te verhuren, verzorgen wij kosteloos de zoektocht naar uw eerste huurder.

Neo projects visual variant small
Vragen?

Ontdek het volledige project

Wonen of investeren in boeiende en vernieuwende vastgoedprojecten? We helpen je graag, met meer info of met een antwoord op al je vragen.