neoprojects creëert nieuwe woonprojecten op onverwachte plekken. met oog voor architectuur, kwaliteit, duurzaamheid en jouw comfort.

Blik op de toekomst

Vanuit een drang naar innovatie is Neoprojects opgericht. We pakken vastgoedprojecten aan met een frisse, open en toekomstgerichte blik.

Family member van Hertsens Infra

Neoprojects maakt deel uit van Hertsens Infra en garandeert zo een jarenlange expertise met daadkracht en een grondige kennis van de vastgoed- en projectmarkt.

100% Klantentevredenheid

We ontwikkelen projecten waarbij onze klanten centraal staan en waarderen hun feedback. Met tevreden kopers en investeerders als resultaat.

Investeren in uniek vastgoed

Neoprojects trekt voluit de kaart van vernieuwende projecten, vanuit een onderbouwde expertise in vastgoedontwikkeling. We ontwikkelen met respect voor de omgeving en met aandacht voor comfort, duurzaamheid en kwaliteit. Onze projecten staan steeds in verbinding met de stad. Zo genieten ze van een strategische ligging en extra aantrekkingskracht.

Vastgoed met meerwaarde

Geen typische nieuwbouw, wel atypische projecten die een meerwaarde betekenen op de vastgoedmarkt en die de bestaande ruimte herbenutten met een diversiteit aan woontypologieën. Voor kopers en voor investeerders.

Neo projects visual variant small
Vragen

We helpen je graag verder

Communicatie is een belangrijke pijler van doordachte projectontwikkeling. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet.